Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Hiihtomatkat > Tervetuloa Lapin kaamokseen

Tervetuloa Lapin kaamokseen

Talviloma Pohjoismaissa

Sesonkilennot suuntaavat jo marraskuun alusta Kittilään ja Kuusamoon. Ole tänä vuonna ajoissa liikkeellä ja varmista parhaat paikat talvilomalle Lappiin ja Alpeille.

Pohjoisimmassa Lapissa on pimeää tai hämärää marraskuun lopusta tammikuun puoliväliin, joten revontulia näkee lähes joka yö! Suomen parhaisiin kuuluvissa hiihtokeskuksissa Saariselällä, Levillä ja Rukalla puuteria riittää pitkälle kevääseen. Hiihdon ohessa voi kokeilla husky- tai moottorikelkkasafaria, lumikenkäkävelyä tai jäätikkökiipeilyä. Risteily Sampo-jäänmurtajalla Kemistä Perämerelle on todellinen extreme-elämys, sillä kannelta pääsee uimaan pelastuspuvussa jäälohkareiden sekaan. Lapin ympärivuotisia suosikkikohteita ovat Joulupukin pajakylä napapiirillä, Rovaniemen Arktikum-näyttelykeskus ja Saamelaismuseo Siida Ivalon lähistöllä.


Skandinavia hiihtokohteet

Suomi
Ruka, Pyhä-Luosto, Levi, Ylläs

Ruotsi
Åre, Funäsdalen, Strandafjället

Norja
Geilo, Tryvann, Lyngen

Matka-artikkelit > Hiihtomatkat > Tervetuloa Lapin kaamokseen

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter