Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Hiihtomatkat > Livignossa Italiassa lasketellaan verovapaasti

Livignossa Italiassa lasketellaan verovapaasti

Livigno, Italia laskettelu

Livigno, pohjoisimmassa Italiassa sijaitseva verovapaa lasketteluparatiisi, jonne johtaa vain kolme tietä.

Livigno on haastavien kulkuyhteyksien päässä. Innsbruckin kentältä sinne pääsee noin kolmessa tunnissa. Mutta tämä kaikki on sen arvoista! Ei ainoastaan sen takia, että siellä on uskomattoman halpaa verovapauden takia vaan myös laskettelurinteiden laadun ja takuuvarman lumipeitteen vuoksi. Budjettimatkailijoille tämä paratiisi on todellinen paratiisi.

Lennot Innsbruckiin 155,00 € Poptravelistä!

Verovapaus tässä kylässä johtuu siitä, että aikaisemmin paikkakunnalle pääsi talviaikaan vain Sveitsin kautta. Verovapaudella pyrittiin tukemaan alueen elinkeinoja ja pitämään Livigno asutettuna. Vielä tänä päivänäkin kulkuyhteydet ovat melko rajalliset, sillä paikkakunnalle johtaa kolme tietä ja niistäkin kesäisin käytössä on vain yksi.

Livingo on pienen pieni kylä korkealla vuorella

Livigno sijaitsee syrjäisessä alppilaaksossa melko korkealla, noin 1800 metrissä. Kaupunki on levittäytynyt pitkin laaksoa. Kaupunkimainen alue on yllättävän laaja mutta samalla melko matalaan ja harvaan rakennettu. Livignon keskustassa on olosuhteisiin nähden laajahko kävelykatualue, joka on täynnä liikkeitä.

Livingoa kutsutaan Pikku-Tiibetiksi

Rinteitä on moneen makuu ja aloittelijoille sekä jo laskettelu alkeet osaaville, täältä löytyy uskomattomia rinteitä. Kilometritolkulla loivaa rinnettä takuuvarmalla lumipeitteellä on kenen tahansa unelma. Livignon hiihtokausi kestää marraskuusta toukokuuhun.

Livigno on erittäin kuuluisa myös erikoisemmasta tarjonnastaan. Sieltä löytyy off-peak rinteitä, free-ride projekti on Livignon ylpeys ja heli-skiing. Yleisesti heli-skiing ja edullisuus ei kävele käsi kädessä, mutta Livignossa tämäkin on mahdollista.

Lähde: Livigno official

Matka-artikkelit > Hiihtomatkat > Livignossa Italiassa lasketellaan verovapaasti

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter