Suomalainen matkailun hintavertailu

ei omia hakuja

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Vertailussa mukana

Supersaver.fi
Travellink.fi
Ebookers.fi
Seat24
Travelstart
Ticket.fi

Halpa lento+hotelli helposti

Poptravelin nopealla hakukoneella löydät aina takuuvarmasti markkinoiden halvimmat lento+hotellipaketit. Vertaa halvat lennot+hotellit helposti yhdellä haulla. Haemme lento+hotelli -paketteja ympäri maailmaa useilta matkatoimistoilta. Löydä oma lomapakettisi monipuolisesta valikoimastamme ja varaa se kumppaniltamme jo tänään! Kun matkakuume iskee, Poptravelin lento+hotellivertailu auttaa.

Varaa halvat lento+hotelli matkapaketit netissä

Lento- ja hotellipaketin varaaminen netissä on nopeaa, vaivatonta ja joustavaa. Poptravelin lento+hotellin hintavertailu hakee muutamassa sekunnissa useita pakettivaihtoehtoja, joista pystyt itse valitsemaan sinulle sopivan kokonaisuuden paketoimalla yhteen mieluisan lentoyhtiön ja hotellin kumppaneidemme tarjonnasta. Hakumoottorimme löytää sinulle parhaat vaihtoehdot, oli kyseessä sitten kotimaan tai ulkomaan edullinen tai luksus lento+hotelli -matka.

Tässä muutamia vinkkejä, miten löydät halvat lento+hotelli -paketit helpoiten

  1. Mitä aikaisemmin olet liikenteessä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää ja varata juuri se lento+hotelli -paketti, joka sinulle parhaiten sopii. Tämä pitää paikkansa myös halvan lentolipun kohdalla, sillä edullisimmat lennot löytyvät mitä aikaisemmin niitä on varaamassa. Reittilentopohjaisissa lento+hotelli-paketeissa ei tunneta seuramatkoista tuttua käsitettä "äkkilähdöt".

  2. Matkamessut tammikuussa ovat Suomessa halpojen reittilento+hotelli -pakettimatkojen kulta-aikaa. Siihen aikaan lentoyhtiöt julkaisevat toinen toisiaan parempia lentotarjouksia ympäri maailman.

  3. Edelleen on voimassa joillain lentoyhtiöillä ns. korkeakausi Suomen kesäloma-aikaan. Tämä ei nykyään enää päde Euroopan lentoliikenteessä, mutta esimerkiksi Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan matkustettaessa jotkut lentoyhtiöt pitävät yllä edelleen korkeampaa hinnoittelua, kun lähtö matkalle ajoittuu noin 15.6.-31.7. väliselle ajalle. Korkeakausi vaihtelee lentoyhtiöittäin ja hinta määräytyy lähtöpäivän mukaan.

  4. Kaikkein ruuhkaisimmat matkustusajankohdat ovat viikonloppuna. Sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää halvat lennot ja hotelli matkallesi jos pystyt matkustamaan arkipäivinä.

  5. Hotellihuoneiden hinnat ovat edullisimmat kohteen matalasesongin aikana. Kohteen sääolosuhteet ja paikalliset loma-ajat vaikuttavat sesonkeihin. Suosituimmat matkustusajankohdat, kuten kesä- ja talvilomat, ovat yleensä korkeasesonkia useimmissa kohteissa.

  6. Hotellin sijainti vaikuttaa luonnollisesti paketin hintaan. Aivan keskustassa sijaitsevat hotellit ovat yleensä kalliimpia kuin keskustan ulkopuolella sijaitsevat hotellit. Myös paikallisten tapahtumien aikaan hotellihuoneiden hinnat ovat korkeammat ja huoneet täytyy varata aikaisin tai ne saattavat olla loppuunmyytyjä.

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter