Suomalainen matkailun hintavertailu

ei omia hakuja

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Vertailussa mukana

Supersaver.fi
Booking.com
Seat24
Ebookers.fi
Travelstart
Travellink.fi
Opodo
Sembo.fi

Halvat hotellit helposti

Poptravelin nopealla hakukoneella löydät aina takuuvarmasti markkinoiden halvimmat hotellit. Vertaa halvat hotellit helposti yhdellä haulla. Haemme hotelleja koko maailmasta useilta kumppaneilta. Löydä hotelli ja varaa se jo tänään! Kun kaipaat lomalle, Poptravelin hotellivertailu auttaa.

Varaa halvat ja hyvät hotellit netissä

Hotellin varaaminen netissä on nopeaa ja helppoa. Netin kautta hotellihuonetta varatessa pääset usein käsiksi kampanja- ja tarjoushintoihin joita hotellit eivät itse myy suoraan asiakkaille. Lisäksi Poptravelin hakukoneen avulla pystyt kätevästi yhdellä silmäyksellä vertaamaan useiden kumppaniemme hotellitarjontaa ja hintoja. Hakukoneemme löytää sinulle mieluisan ja sopivan hotellin, oli kyseessä sitten edullinen budjettihotelli, aamiaismajoitus, kylpylähotelli tai viiden tähden luksushotelli. Poptravelin kumppaneiden kautta pystyt varaamaan kotimaan sekä ulkomaan hotellit ympäri maailmaa.

Tässä muutamia vinkkejä, miten löydät halvat hotellihuoneet helpoiten

  1. Hotellin sijainti vaikuttaa luonnollisesti hintaan. Aivan keskustassa sijaitsevat hotellit ovat yleensä kalliimpia kuin keskustan ulkopuolella sijaitsevat hotellit. Suurkaupungeissa välimatkat saattavat kuitenkin olla pitkiä, joten keskeisestä sijainnista kannattaa usein olla valmis maksamaan enemmän.

  2. Hotellihuoneiden hinnat ovat edullisimmat kohteen matalasesongin aikana. Kohteen sääolosuhteet ja paikalliset loma-ajat vaikuttavat sesonkeihin. Suosituimmat matkustusajankohdat, kuten kesä- ja talvilomat, ovat yleensä korkeasesonkia useimmissa kohteissa.

  3. Myös paikallisten tapahtumien aikaan hotellihuoneiden hinnat ovat korkeammat ja huoneet täytyy varata aikaisin tai ne saattavat olla loppuunmyytyjä.

  4. Erityisesti kaupunkilomakohteissa viikonloput voivat olla ruuhkaisia ja hinnat näin ollen korkeammat.

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter