Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
ei omia hakuja
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Uudistimme lentohakuamme entistä monipuolisemmaksi.

  • +/- 3 päivää hintakalenteri, josta haet lähipäivien lennot juuri hakemallesi reitille helposti yhdellä klikkauksella
  • kumppanikohtaiset maksutiedot tulosriveissä, joista näet helposti mitä lisäkuluja eri maksutavoista tulee
  • tarkemmat lennon tiedot, jotka näkyvät laajennetussa lentotulosrivissä

Nyt entistä sujuvampaa lentojen etsimistä, seikkailu odottaa!

Anna meille palautetta uudesta lentohausta, jos jokin ilahduttaa tai ärsyttää.

Vertailussa mukana

Supersaver.fi
Travellink.fi
Travelstart.fi
Travelpartner
Seat24
Skytours
Budjet.fi
Ebookers.fi
KILROY travels
Opodo
Ticket.fi
Kiwi.com
Flightfinder.fi
Sembo.fi
AirNGo

Kuinka löydän halvat lennot?

Poptravelin nopealla hakukoneella löydät aina takuuvarmasti markkinoiden halvimmat lennot. Vertailemme kaikki lentoyhtiöt yhdellä haulla. Haussamme on mukana yli 500 lentoyhtiötä ja toistakymmentä matkatoimistoa, joiden tarjonnasta löytyy kaikille jotain.

Halvat lennot ovat välillä kiven takana, kun niitä kaipaa. Tässä muutamia vinkkejä, miten löydät halvat lennot helpoiten:

  1. "Aikainen lintu madon nappaa" - tämä sanonta pitää paikkansa myös halpojen lentojen metsästyksessä. Mitä aikaisemmin olet liikenteessä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää ja varata juuri se lentoaikataulu, joka sinulle parhaiten sopii. Myös halvan lentolipun kannalta, tämä pitää paikkansa. Edullisimmat lennot löytyvät, mitä aikaisemmin niitä on varaamassa. Tästä poikkeuksena halvat lentotarjoukset, joita lentoyhtiöt julkaisevat pitkin vuotta, mutta niiden saatavuus ei ole aina kiveen hakattu.

  2. Kaikkein ruuhkaisimmat matkustusajankohdat ovat viikonloppuna. Jos pystyt tätä välttämään, niin sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää halvat lennot matkallesi. Toisinaan, kyllä ruuhka-aikanakin löytyy edullisia lentoja, kunhan noudattaa ensimmäistä vinkkiä eli "aikainen lintu madon nappaa".

  3. Reittilennoissa ei ole käsitettä "äkkilähdöt". Ei kannata jäädä odottelemaan mahdollisia halpoja lentoja jämäpaikoille, sellaista systeemiä ei ainakaan vielä ole olemassa. Toivottavasti tulevaisuudessa.

  4. Matkamessut tammikuussa ovat Suomessa halpojen lentojen kulta-aikaa. Siihen aikaan lentoyhtiöt julkaisevat toinen toistaan parempia lentotarjouksia ympäri maailman. Näissäkin pitää muistaa ensimmäinen vinkkimme, halpoja lentoja on varattavissa myös tarjoushinnoin kaikkein parhaiten, kun olet hyvissä ajoin liikenteessä.

  5. Edelleen joillain lentoyhtiöillä on voimassa ns. korkeakausi Suomen kesäloma-aikaan. Tämä ei nykyään enää päde Euroopan lentoliikenteessä, mutta esim. Amerikkaan/Aasiaan/Australiaan matkustettaessa jotkut lentoyhtiöt pitävät yllä edelleen korkeampaa hinnoittelua, kun lähtö matkalle ajoittuu noin 15.6.-31.7. väliselle ajalle. Korkeakausi vaihtelee yhtiöittäin ja hinta määräytyy lähtöpäivän mukaan.

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter