Suomalainen matkailun hintavertailu

ei omia hakuja

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Vertailussa mukana

Rentalcars.com
Ebookers.fi

Halpa vuokra-auto helposti

Poptravelin nopealla hakukoneella löydät aina takuuvarmasti markkinoiden halvimmat vuokra-autot. Vertaile eri autovuokraamoiden hinnat helposti yhdellä haulla. Autoillen näet enemmän, joten tee varauksesi netissä edullisesti ennen matkaa! Haemme vuokra-autoja useilta autovuokraamoilta koko maailmasta. Kun tarvitset autoa alle, Poptravelin vuokra-autovertailu auttaa.

Vuokraa auto netissä etukäteen

Auton vuokraaminen netissä on nopeaa ja helppoa. Vuokraamalla auton ennen lähtöä varmistat että auto on käytössäsi juuri niinä päivinä kuin sitä tarvitset. Lisäksi netin kautta autoa vuokratessa pääset usein hyödyntämään erikoishintoja, jotka eivät autonvuokrauspisteessä ole varattavissa.

Poptravelin hakumoottorin avulla pystyt kätevästi vertaamaan useiden autovuokraamoiden tarjontaa ja hintoja. Hakumoottorimme löytää sinulle parhaat autonvuokraushinnat ja tarjoukset sekä kotimaassa että ympäri maailmaa.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät pienet, keskikokoiset sekä luksus- ja erikoisvuokra-autot. Autonvuokraus kannattaa, sillä voit jaksottaa päiväsi oman aikataulusi mukaisesti joustavasti sekä pääset tutustumaan paikkoihin, jotka muuten saattaisivat jäädä näkemättä.

Tässä muutamia vinkkejä, miten löydät halvat vuokra-autot helpoiten

  1. Autonvuokraushinnat vaihtelevat kohteittain. Eri kaupunkien ja maiden välillä voi olla suuriakin eroja, vaikka kyseessä olisi sama autonvuokrausyritys. Poptravelin vuokra-autojen hintavertailun avulla voit nopeasti tarkistaa kohteesi hintatason. Mikäli suunnittelet matkustavasi kohteessa paljon, auton vuokraaminen on usein edullisempi vaihtoehto kuin julkisilla liikennevälineillä tai taksilla matkustaminen.

  2. Autonvuokraushintoja kannattaa verrata keskenään huolella. Hintaan vaikuttavat kohteen lisäksi auton koko, varustustaso, mahdolliset lisävarustukset sekä hintaan sisältyvät vakuutukset. Autoa vuokratessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen mitä kaikkea perusvakuutus kattaa ja onko lisävakuutus mahdollinen. Mikäli perusvakuutus ei vaikuta tarpeeksi laajalta, kannattaa maksaa etukäteen lisämaksu kattavammasta vakuutuksesta, jotta voi ajaa turvallisin ja huolettomammin mielin.

  3. Lähes kaikilla suuremmilla autonvuokrausyrityksillä on useampia toimipisteitä suosituissa kohteissa. Näin ollen auto voidaan usein noutaa suoraan lentokentältä saavuttaessa tai se voidaan toimittaa hotelliisi. Kannattaa kuitenkin tarkistaa koituuko näistä vaihtoehdoista lisämaksua.

  4. Vuokra-auto täytyy tarkistaa etukäteen, mieluiten virkailijan kanssa, mahdollisten jo olemassa olevien lommojen, naarmujen tai vikojen varalta. Mikäli vikoja löytyy, kannattaa niistä tehdä virkailijan kanssa kirjallinen maininta jottei palautusvaiheessa tule yllättävää lisälaskua maksettavaksi. Mikäli vuokra-autossa ilmenee ajaessa jotain häiriöitä, ota yhteys autonvuokrausyritykseen välittömästi selvittääksesi tilanne ja saadaksesi toimivan auton käyttöön.

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter