Suomalaista palvelua

Los Angeles 345 €
Norwegianin super-tarjous Losiin 345 €! VARAA HETI!

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset
RSS

Matkailu-uutiset

18.11.2016 Tukholman jouluisimmat ja parhaat vinkit

Tukholman joulutorit ja jouluvinkit

Nauti hilpeästä joulutunnelmasta Tukholmassa! Sahramipullan ja glögin tuoksu, adventtikahvittelu ja perinteiset joulumarkkinat tekevät ruotsalaisen joulun.

Joululahjaostokset ovat hyvä syy matkustaa Tukholmaan, sillä sen putiikeista voi löytää erikoisuuksia, joita ei muualta saa. Kaiken lisäksi shoppailukierros on hauska tapa tutustua eri kaupunginosiin.

Tukholma on kaunis ja elävä joulukaupunki. Tunnelman takaavat ihanat kahvilat ja ravintolat, joiden kynttilänvalossa viihdyt helposti useamman tunnin. Katuja koristavat upeat jouluvalot ja lähes jokaista kodin ikkunaa valaisee tyypillinen joulutähti tai kynttelikkö.

Tukholman joulutori

Yksi perinteisimmistä joulumarkkinoista Tukholmassa järjestetään Gamla Stanin Stortorgetilla. Ensimmäisen kerran markkinat järjestettiin jo vuonna 1837, ja vuodesta 1915 eteenpäin markkinat on järjestetty vuosittain katkeamattomana perinteenä. Tarjolla on esim. jouluherkkuja, keramiikkaa, nahkatuotteita ja neuleita sekä tietenkin höyryävää glögiä tunnelmallisessa ympäristössä. Tukholman Storatorgetin joulumarkkinat ovat avoinna päivittäin klo 11-18 ajalla 19.11.–23.12.2016.

Shoppaile Tukholmassa jouluostoksesi

Vuonna 1993 perustetulla DesignTorgetilla on jo kahdeksan liikettä Tukholmassa. Tunnettujen ruotsalaisten designklassikoiden valikoimaa täydentävät tarkoin valitut tuotteet nousevilta suunnittelijalupauksilta.

Aivan toisenlaista estetiikkaa edustaa Medelhavsmuseetin pieni myymälä, joka tuo häivähdyksen välimeren kulttuuria ja perinteitä keskelle kaupunkia. Museon alakerrassa sijaitseva kauppa on kuin pieni basaari, jonka pehmoiset pashmina-huivit, käsintehdyt oliivisaippuat, koristeelliset muistikirjat ja kauniit metallivalaisimet ilahduttavat pukinkontissa.

Birger Jarlsgatanilta erkanevalla pienellä sivukujalla sijaitseva Snickarbacken 7 ilahduttaa tunnelmallaan etenkin kylmänä talvipäivänä. Kynttilöin ja kukin koristeltu konseptimyymälä täyttyy päivisin etätyöläisistä, jotka nautiskelevat kahvilan antimista tietokoneidensa äärellä. Rakennuksen takaosasta löytyy kauppa, jonka perustajalle Catti Åmanille on tärkeää pitää valikoimissa vain sellaisia tuotteita, joita ei muualta saa.

Vasastanin kaupunginosa on täynnä antiikkiliikkeitä, sisustusputiikkeja ja vintage-myymälöitä, joissa voi tehdä todellisia löytöjä. Upplandsgatanilla sijaitseva Old Touch on jokaisen vintage-fanin aarreaitta. Myynnissä on laajan vaatevalikoiman lisäksi hattuja, koruja ja laukkuja aina 1900-luvulta 1960-luvulle asti. Paitsi lahjaideoita, myymälästä voi etsiä itselleen myös pikkujouluasun.

<< Matkailu-uutiset -pääsivulle

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Muita matkauutisia

16.2.2017 Ilmainen Netflix ja Spotify lennoille
7.2.2017 Lapland Hotels avaa lappityylisen hotelllin Helsinkiin
26.1.2017 Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä
19.1.2017 Finnairin uudet lennot Karibialle ja Intiaan
18.1.2017 Finnair lisää Aasian lentoja voimakkaasti
18.1.2017 USA:n lentohinnat laskeneet dramaattisesti
12.1.2017 Finnair lisää Euroopan lentoja, Reykjavik ympärivuotiseksi
5.1.2017 Halvimmat lennot Euroopassa
5.12.2016 Joulukalenteri-arpojen voittajat on arvottu
25.11.2016 Black Friday-tarjouskooste
18.11.2016 Tukholman jouluisimmat ja parhaat vinkit
26.10.2016 Mallorca ja Ibiza eivät halua vaihtaa kelloja talviaikaan

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >