Suomalaista palvelua

Los Angeles 345 €
Norwegianin super-tarjous Losiin 345 €! VARAA HETI!

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset
RSS

Matkailu-uutiset

5.1.2017 Halvimmat lennot Euroopassa

Lentolippujen hintaromahdus

Lentolippujen hinnoittelu on hepreaa tavallisen matkaajan näkökulmasta, toisinaan jopa ammattilaisen mielestä.

Hinnoittelussa puhutaan low budget-hinnasta, light-hinnasta, saver-hinnasta. Nämä ovat kuitenkin vain kosmeettisia sanoja – asia on huomattavasti monimutkaisempi.

Lentolippujen hintaromahdus Euroopassa

Skandinaavisesta näkökulmasta Pohjolassa alkoi tapahtumaan, kun Norwegian aloitti toimintansa. Kuitenkin vasta 17 vuotta perustamisensa jälkeen, vuonna 2010, norjalainen aloitti lennot Helsingistä Tukholmaan ja Osloon. Jo vuonna 2013 Norwegian lensi yli 80 kohteeseen Suomesta. Tämä aiheutti punttien tutisemista perinteisissä lentoyhtiöissä, kotimaisissa ja ulkomaisissa. Hintakilpailu oli valmis. Edunsaajina matkustajat. Joustavat ja ketterät "uuden ajan" lentoyhtiöt tarjoavat vaihtoehtoja halvalla ja kustannustehokkaasti. Kauan sitä saatiin odottaakin. Muualla maailmassa ihmiset matkustivat junalipun hinnalla lentäen, mutta Suomessa vain ”varakkaimmilla” oli varaa matkustaa pilvien yläpuolella.

Matkamessujen Matka2017 parhaat messutarjoukset Poptravelin hintavertailusta!

Suomen sijainti Euroopan laidalla ja vähäinen väestömäärä estää sen, että meillä olisi valinnanvaraa enemmänkin suorien lentokohteiden ja tarjoajien välillä. Mutta ei valiteta – hyvä näin.

Vähän aikaa sitten saimme hollantilaisen KLM:n halpalentoyhtiön Transavian avaamaan kilpailun kestosuosittuun Amsterdamiin. Se oli ilouutinen monelle. Se toi luonnollisesti tullessaan lisää kilpailua ja norjalainenkin avasi reitin Helsingin ja Amsterdamin välillä. Suomesta käsin ei ole ikinä nähty lentohintoja 67,00 € menopaluu Helsingin ja Amsterdamin välillä – ei ikinä.

Minne lennot halvalla-osiosta vapaa lentohaku Poptravelin hintavertailusta!

Tarkemmin kun asiaa tutkii, huomaa helpollakin surffailulla, että suurkaupunkien välillä Euroopassa pääsee vaivattomasti lentämään 20 eurolla per suunta. Kun vielä muistaa olla tarkkana, että valitsee sellaiset yhtiöt, joilla pääsee ns. suurkaupunkien pääkentille, niin matkustaminen ei enää siitä helpotu – eikä halpene. Ei ole vaikea valita hikisen Interrail-junamatkaseikkailun tai puolen tunnin lentomatkan välillä vaikka ikää olisi vain 18 ja seikkailuveri virtaa kuumimmillaan.

<< Matkailu-uutiset -pääsivulle

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Muita matkauutisia

16.2.2017 Ilmainen Netflix ja Spotify lennoille
7.2.2017 Lapland Hotels avaa lappityylisen hotelllin Helsinkiin
26.1.2017 Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä
19.1.2017 Finnairin uudet lennot Karibialle ja Intiaan
18.1.2017 Finnair lisää Aasian lentoja voimakkaasti
18.1.2017 USA:n lentohinnat laskeneet dramaattisesti
12.1.2017 Finnair lisää Euroopan lentoja, Reykjavik ympärivuotiseksi
5.1.2017 Halvimmat lennot Euroopassa
5.12.2016 Joulukalenteri-arpojen voittajat on arvottu
25.11.2016 Black Friday-tarjouskooste
18.11.2016 Tukholman jouluisimmat ja parhaat vinkit
26.10.2016 Mallorca ja Ibiza eivät halua vaihtaa kelloja talviaikaan

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >