Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset
RSS

Matkailu-uutiset

26.1.2017 Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä

AirAsia halpalentoyhtiö

Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä

Halpalentoyhtiö AirAsialle lento-oikeudet Aasiasta USA:an

AirAsia on ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka on saanut lento-oikeudet Aasian ja USA:n välille.

Tämä on loistava uutinen matkailualalle.

Halpalentoyhtiö AirAsian uuden sopimuksen ansiosta maailmanympärysmatka on halpa ja helppo rakentaa halpalentoyhtiöiden yksisuuntaisilla lennoilla maapallon ympäri. Historiaan jäävät hankalat, jäykät, kalliit ja vanhanaikaiset mailienlaskemisongelmat valmiiden maailmanympäryslentotuotteiden kanssa.

Vuodesta 2017 näyttää todellakin tulevan vuosi, jolloin matkustamme pidemmälle halvemmalla! Malesian halpalentoyhtiö AirAsia, joka on Aasian suurin halpalentoyhtiö, sai USA:n viranomaistaholta vihdoin lentoluvat operoida Aasian ja Amerikan väliä, raportoi Reuters.

Lennot tullaan kaikella todennäköisyydellä lentämään AirAsia X-tytäryhtiöllä, joka on saanut AirlinesRatings.com:ilta 6/7 tähteä turvallisuudestaan.

Kasvumme on tähän mennessä keskittynyt Aasiaan, Australiaan ja Lähi-Itään. Olemme luonnollisesti innoissamme uudesta aluevaltauksestamme, kertoo AirAsian Kamarudin Meranun (Group Chief Executive Officer).

Norwegian ja WowAir halpalentoyhtiöt

Norjalainen Norwegian halpalentoyhtiö ja islantilainen WowAir halpalentoyhtiö ovat jo pitkään antaneet mahdollisuuden lentää Euroopasta USA:han tai Aasiaan halpalentoyhtiöiden hinnoin. Islantilaisella WowAirilla varsinkin on erittäin hieno kattaus lentokohteita Kanadassa ja USA:ssa. Myös norjalaisella on laaja lentotarjonta ja USA:n lisäksi Aasian kohteisiin.

Halpalentoyhtiö AirAsia

AirAsia halpalentoyhtiö on Aasian suurin halpalentoyhtiö. Skytrax on valinnut AirAsian parhaaksi halpalentoyhtiöksi useana vuotena. Malesialaisen AirAsian kotikenttä on Kuala Lumpur, mutta yhtiöllä ja sen tytäryhtiöillä on useita muita solmukohtia Aasiassa Osakasta Jakartaan, joista yhtiö lentää lukuisiin maihin aina Intiasta Australiaan. AirAsian kohteisiin kuuluvat muun muassa Langkawi, Phuket, Chiang Mai, Bali, Ho Chi Minh City, Kota Kinabalu ja Phnom Penh.

AirAsialla on lukuisia tytäryhtiöitä: AirAsia X, AirAsia India, AirAsia Japan, AirAsia Indonesia, Philippines AirAsia ja Thai AirAsia kuuluvat kaikki saman emoyhtiön alle.

Poptravelin hintavertailusta kaikki lentohinnat

Etsi halvimmat lennot Poptravelin hintavertailusta ympäri maailman. Rakenna oma maailmanympärysmatkasi Poptravelin hintavertailussa. Yhdensuuntaisilla lennoilla saat uskomattoman edullisen matkan. Vertaile, tutki, suunnittele! Maailman odottaa!

Lähde: AirAsia

<< Matkailu-uutiset -pääsivulle

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Muita matkauutisia

24.4.2017 SAS avaa suoran lennon Helsingistä Malagaan
12.4.2017 Kroatian kansallinen lentoyhtiö Croatian Airlines aloittaa lennot Suomesta
16.2.2017 Ilmainen Netflix ja Spotify lennoille
7.2.2017 Lapland Hotels avaa lappityylisen hotelllin Helsinkiin
26.1.2017 Maailmanympärilennot halpalentoyhtiöillä
19.1.2017 Finnairin uudet lennot Karibialle ja Intiaan
18.1.2017 Finnair lisää Aasian lentoja voimakkaasti
18.1.2017 USA:n lentohinnat laskeneet dramaattisesti
12.1.2017 Finnair lisää Euroopan lentoja, Reykjavik ympärivuotiseksi
5.1.2017 Halvimmat lennot Euroopassa
5.12.2016 Joulukalenteri-arpojen voittajat on arvottu
25.11.2016 Black Friday-tarjouskooste

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >