Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Norwegianin ALE alkoi tänään!

norwegian ale

Norwegianin Halloween ALE:ssa löytyy muutama ihana kohde HIRRWITTÄVÄN halvalla hinnalla! Varaa lennot NYT HETI! Halvat hinnat ovat varattavissa 6.11.2017 saakka. Matkustusaika 31.5.2018 asti. Vertaa ja varaa omasi!

Suorat menopaluulennot Helsingistä (alkaen hinta):

Ivalo 57,19 € (lennot ti, to ja su)

Tukholma 63 € (lennot joka päivä)
Alicante 106 € (lennot ma, ti, to, pe, la ja su)
Barcelona 104 € (lennot ti, to ja su -> huhtikuusta joka päivä)

Nizza 107,00 € (lennot to, su ->> huhtikuusta ma, ti, to, la ja su)
Madrid 105 € (lennot ma ja pe ->> huhtikuusta ma,ke,pe)
Palma Mallorca 94 € (suorat lennot ma,ke,pe ->> huhtikuusta ma,ti,to,pe,la ja su)
Marrakech, Marokko 161,70 € (suorat lennot lauantaisin)
Hinnat katsottu 3.11.2017. Paikkatilanne lennoilla elää koko ajan ja saattaa muuttaa hintoja.


Esimerkkihintoihin sisältyy vain käsimatkatavara (max 10kg), ruumaan menevästä laukusta veloitetaan erikseen. Kotimaan lennolla ruumaan menevä matkalaukku maksaa 9 €/laukku/suunta ja Euroopan lennoilla 18-20€/laukku/suunta. Kaukolennolla lisämaksu ruumaan menevästä laukusta on 42-50€/laukku/suunta. Myös ateriat lennolla sekä istumapaikan ennakkovaraus maksavat erikseen.

Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi yli 400 reittiä yli 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, USAssa, Karibialla ja Thaimaassa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla, joka työllistää noin 5 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 4 vuotta. Vuonna 2014, 2015 ja 2016 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja se on listattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien.

Norwegian lentää tällä hetkellä yli 30 eri kohteeseen suoralla lennolla Helsingistä sisältäen neljä kotimaan kohdetta Oulu, Rovaniemi, Ivalo ja Kittilä.


Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

<< Takaisin Poptravel.fi - matkailun hintavertailu -etusivulle

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >